Graffiti in store

  •  Graffiti In Converse Store 
    A lot of interesting work.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Mesto projekta:
    Crtanje outlet prodavnice Converse-East Pack u Fashion park-u pored autoputa nadomak Inđije.

    Trajanje projekta:
    Crtanje samog projekta je trajalo 5 radnih dana (po 8 sati-ukupno oko 40 sati), dok su crtanje skica i dogovor trajali 25 dana. 

    Projekat:
    Sivi doživljaj ovog nedovršenog zida prerastao je u jednu produkciju velikih razmera, kakve možemo videti po svetu a sve više i kod nas u Srbiji.
    U našem slučaju crtala su dva čoveka i jedna duša kao i privezak koji je išao sa njima i pomogao koliko je to stvarno bilo u njegovoj moći(da filuje nešto i da napravi po koji šablon).
    Skice su bile neophodne(uradili smo ih kod kuće) ali još neophodnija je bila mašta, volja,sigurnost i odlučnost koje su nam poslužile da se svakog dana mi sami usavršavamo,a tako i zid koji je pred nama.
    Svako od nas je imao zaduženja, koja smo organizovali ispred samog zida, po kompoziciji, redu i estetici, jer je prostor za crtanje bio ogroman, oko 100m2 i non stop smo dolazili do novih rešenja i ispravki, pa zato ta zaduženja nisu mogla ranije(kod kuće) biti definisana.

    Teme: Grad, Sport, Graffiti, Prodavnica

    Crtali: Mario Milojević (Mro2) , Nenad Ivanović (Sho3) i Bogdan Gligorić (Score)


  • 2 day
  • 3 day

  • 4 day

  • 5 day
  • Finish