Luca Rietman's profile

Schouw - periode 7

ʚ♡ɞ Schouw ʚ♡ɞ 
Luca Rietman
DDM2a
Illustratie
feedback:
​​​​​​​"Maken van meerdere en verschillende composities."
"Concepten maken die meer verwijzen naar de stijl wat jij wilt gaan doen."
"De moodboard wijzen naar de stijl die je wilt gaat doen (meer foto’s en afhangen van tekenstijl)"
"Je moet je proces kunnen omschrijven"
"Het vragen van meer feedback. Dit kan door naar de docent toe gaan of na de les. Of teams berichtje sturen."

"Voor de achtergrond zou je contrast kunnen gebruiken/toepassen. Bijvoorbeeld een doffe oude satijn kleurige achtergrond. Dit komt dan in contrast met het kleurrijke van haar en een doffe saaie achtergrond."
"Voor de icoontjes zou je een soort sticker effect kunnen geven waardoor het lijkt alsof er stickers op het artikel zijn geplakt."
"De line-art weghalen/verwijderen van het concept anders blijf je misschien te veel in wat je al zelf beheerst (uit je comfort zone gaan dus)"
"De foto’s eruit laten lopen en/of scheuren maken zodat het iets rommeliger lijkt maar toch blijft het bij het onderwerp."
"Composities zijn goed. Bij de compositie waarbij ze in het midden staat zou je der iets meer naar de zijkant kunnen plaatsen want anders zou je het niet zien als deze geprint zou worden."
"Je zou verschillende soorten patronen (meerdere foto’s) kunnen toepassen in de illustratie."

"Hou A3 en A4 formaat aan, dit is belangrijk voor de "klant". Ik zou kijken of je de tekst misschien in kolommen kunt zetten denk aan een magazine of ouderwetse krant."

"Met kolommen bedoel ik de tekst zonder vakken. Gewoon 2, 3 of meerdere rijen naast elkaar (bijvoorbeeld zoals in de krant). Het inkaderen zorgt voor verdeling. Het lijkt nu niet bij elkaar te horen. Ook als je het over taboe hebt, dan denk ik aan iets dat eng is of iets dat niet mag. Dat kun je ook laten zien. Deze gevoelens kun je ook gebruiken bij opmaak van je tekst. Zoek naar rustige, maar enge fonts, of zoek naar kruisen, het woord "STOP". Het voelt nu nog niet als een redactionele illustratie. Het lijkt nu nog erg op een tekst met 1 afbeelding. En als ik de afbeelding bekijk weet ik niet direct waar het over gaat. Wel dat het iets met gezondheid te maken heeft."
Module 1.7/2.7/3.7
Feedback:
Kom eerder naar de docent wanneer je iets moeilijker vind, dan kunnen ze jou daar ook mee helpen.
feedback:
module 2.7 Voldoende. Ondanks dat je wat lessen gemist heb en je niet veel ervaring hebt in Blender, toch een geanimeerde scene gemaakt met de juiste mood.
feedback:
(nog geen feedback)
Project
feedback:
(van klant)
"De karakters zien er erg leuk uit. De feedback wat ik graag zou willen meegeven is om, naast het spelen op de speelplein, ook te richten op gezonde eetgewoonten in de setting van school. Dus bijv. een gezonde broodtrommel, gezonde fruit/groente hap in de pauze of misschien zelfs een gezonde traktatie."

"Dankjewel voor het toesturen van jouw concept. Het idee is erg leuk.
Wat ik een beetje mis, is de setting van de school. Dus misschien een tip: kun je de speeltuin verruilen voor een groen/eetbaar schoolplein (bijv. een moestuin, voedselbos, groene speel en beweegplekken)."

(van docent)
- Voor de omgeving kan je references gebruiken van films, music videos, (tv) shows
- Het promoten van buiten spelen in combinatie met gezond eten is erg goed, kijk nog even goed naar hoe je de omgeving wil laten zien.
- Ga meer bezig met de achtergrond, maar hou het simpel.
- Leermoment: altijd checken of de bijlage goed is toegevoegd in de mail of in het programma waar jij het inlevert.
- Speeltuin idee terug brengen bij het delen van gezond eten zoals op de schommel, bij de glijbaan
Schouw - periode 7
Published:

Schouw - periode 7

Published: